top

Skab balance med ingredienser og energi direkte fra naturen.

Hvorfor ikke benytte sig af naturen og teknologien

Produkterne er udviklet med fokus på at udlede de rå ingredienser og energien fra jorden, kombineret med højteknologi, det bevarer din huds evne til at danne fugt og elasticitet.

Vi bliver ældre, og vores hud naturligt også ældes. Men hvorfor ikke passe på den, så den holder længere? Weesgaard hjælper dig med at passer din hud – også selvom tiden går. Du kan købe produkterne separat eller samlet som en hudplejeserie.

Økologisk hudpleje fra Sydkorea

De naturlige og økologiske hudplejeprodukter produceres i Sydkorea,
hvor ingredienserne vokser naturligt gennem økologisk dyrkning.

Den grønne mandarin er en citrusfrugt, som er rig på både C-vitamin og antioxidanter. Dette hjælper til at reducere inflammation, beskytte huden og tilføre styrke, fugtighed samt glød. Den grønne mandarin indeholder mere end den dobbelte mængde af polyfenoler og flavonoider sammenlignet med modne mandariner, hvilket hjælper til at forebygge og forsinke aldring af huden.

Gurkemeje tilhører ingefærfamilien og har traditionelt været brugt som urte og krydderi. Gurkemeje er en miljøvenlig ingrediens, som ved at tilføre prokollagen hjælper til at forbedre din huds elasticitet. Derudover holder den din hud sund ved at hindre produktionen af melaninceller og eliminere den aktive oxygen.

Gratis levering i webshoppen

Bestil økologisk hudpleje

Højteknologiske og økologiske produkter

Vi har udvalgt produkterne fra Jejuon og andre producenter der ønsker at skabe bedre hudpleje. Hos Weesgaard ønsker vi, at bidrage med at passe på din hud og forkæle dig selv med naturlige ingredienser.

Produkterne er udvalgt med fokus på de teknologiske aspekter og fordele, som de naturlige ingredienser går ind og arbejder med i huden. Fuldstændig uden tilsætning fugter, beskytter og plejer produkterne din hud. 

Kender du til følelsen af fedtede hænder, når du har brugt din håndcreme? Skønhedsprodukterne er produceret, så du f.eks. bruger en gel til dine hænder for at undgå den fedtede fornemmelse og nemt kan stille produkterne frem i den nydelige emballage.

Når du bruger vores hudplejeprodukter, får du produkter, der har trukket de stærke ingredienser ud af naturen uden kunstig tilsætning.

Hos Weesgaard vægter vi højt, at vores leverandører ikke kun lever op til gældende krav, men også ønsker at tage et ekstra skridt således, at vores sortiment har fokus på klima, økologi og allergi. 

Hudplejeprodukterne består derfor udelukkende af de naturlige ingredienser fra grøn mandarin, gurkemeje og andre ingredienser der er dyrket uden kunstig tilsætning.

Produkterne er desuden pakket ind i emballage, som udstråler kvalitet.